Katso myymälät

Joulukuun Kuukauden kirjat

Jari Sillanpää 24,90 Mari Koppinen, Tammi

Mielensäpahoittajan keittiössä 21,90 Tuomas Kyrö, WSOY

Hiljaiset huvimajat, 24,90 Pirjo Tuominen, Tammi

Info.fi

Samalla hetkellä, kun Will Trent astuu jalallaan hylättyyn varastotilaan, hän tietää, että tästä tulee vaarallisin tehtävä hänen urallaan.
Tämä jännittävä tosipohjainen sotaromaani vie mukanaan vihollisen selustaan.
Järvi on peilityyni, isäntä istuu ongella ja lehmät torkkuvat laitumella. Kaikki muut paitsi Mimmi, jolla on paljon parempaa tekemistä kuin vain märehtiä ja möllöttää.
Kahdeksas tarina. Yhdeksäntoista vuotta myöhemmin.

Kirjanystävän tarjoukset

LEGO CITY -  Rakenna oma seikkailu

LEGO CITY - Rakenna oma seikkailu

Kirja, joka innostaa lapset rakentamaan, leikkimään ja oppimaan uutta puuhakkaasta LEGO® City maailmasta. Kirjan mukana tulee LEGO palikoita.

LEGO® City: Rakenna oma seikkailu -kirjassa on yli 50 innostavaa rakentamisideaa ja lisäksi mukaansatempaavia tarinanalkuja. Kirja inspiroi lasta rakentamaan ja ideoimaan luovasti ja jatkamaan sitten leikkiä seikkailujen maailmassa oman LEGO kokoelman parissa. Kussakin kirjan viidessä luvussa on kymmenen sivua innostavia rakennusideoita, jotka on sijoitettu tiettyyn kaupunkiympäristöön, esimerkiksi venesatamaan tai puistoon. Kaikki rakennusideat täydentävät LEGO Cityn tapahtumapaikkoja ja juonta.

LEGO® City: Rakenna oma seikkailu-kirjan mukana tulevat palikat ja ohjeet, joista lapsi voi rakentaa LEGO City paloauton ja –miehen.

WSOY

Kirjanystävätarjous 18,90 (norm. 22,90)